Asiakaspalautteita

Power Up -ohjelman arvostelu: "Ensimmäiset 2-3 viikkoa meni niin että oli kauheat jumit jaloissa jatkuvasti. Viikolla 3-4 huomasin että kroppa on alkanut tottumaan jo hyvin treenin ja silloin ohjelman noudattaminen alkoi maistumaan. Hauiksille oli liian vähän sarjoja, olin tottunut tekemään niitä aiemmin paljon enemmän. Mutta positiivisiin puoliin ja niitähän löytyi, tulokset nousi jokaisessa liikkeessä (penkkipunnerrus, maastaveto ja jalkakyykky). Penkkimaksimiin tuli +15 kg lisää. Maastavetoon +15 kg, jalkyykkyyn +12,5 kg. Oma paino tippui 1,5 kg, joten siihen nähden nuo tulokset ovat kovia oikeasti.  Laihtumisesta huolimatta näyttää peilistä katsottuna, että latsit, olkapäät ja epäkkäät olisivat kasvaneet kuitenkin jonkin verran. Keskivartalo myös vahvistui, aluksi voimapyörän tekeminen oli todella raskasta, mutta ohjelman lopussa tein sitä jo lisäpainojen kanssa. Plussaa myös, että Pt Reino vastasi todella nopeasti ohjelmaan liittyviin kysymyksiin mitä hänelle heitin. Aloitan ohjelman uudestaan alusta ehdottomasti ja teen niin kauan kuin toimii. Arvosana 4,3/5." - Mikael

"Reino. Kiitos vielä kerran erinomaisesta kuntosali ohjauksistasi ja vinkeistä parantaa omaa kestävyyttäni sekä ohjeista saliharjoituksiin ja ravitsemukseen. Aloittelijana treenit tuntuivat alkuun raskailta,mutta nopeasti huomasin edistymiseni,voimien kasvavan ja tavoitteet tuli saavutettuakin 3kk aikana. Omaharjoitteluni salilla tulevat jatkumaan hyvän alkukimmokkeen saatuani. Kesällä jatketaan. Terkuin Seija"

"Reinon ansiosta tuntuu vihdoinkin sille, että tietää mitä tekee kuntosalilla ja miksi. Meille personoitu rauhallinen aloitus lähtötason mukaan ja selkeät ohjeistukset loivat pysyvän rutiinin, jonka pohjalle Reino päivittää ohjelman aina tavoitteidemme mukaan. Homma pysyy mielekkäänä ja tulostakin tulee." Nia ja Tomppa, 24

"Alkuvuodesta 2011 rohkenin mennä mukaan Reino Holopaisen vetämään seniorijumppaan. Koska ryhmässä liikuttiin kehoa kokonaisvaltaisesti käyttäen, löytyi oma heikko kohtani eli polvet, melko nopeasti. Vuonna 2001 toisesta polvestani diagnosoitiin alkava nivelrikko ja sen jälkeen aloin varomaan polvea ja liikkumaan sen ehdoilla ennen jumppaa. Hakeuduin terveyskeskuslääkärin vastaanotolle. Tutkimukset ja kuvaukset johtivat lääkitykseen, muutamaan fysioterapeutin ohjaamaan tuntiin ja kotijumppaohjeisiin.

Näistä kuitenkin Reino Holopaisen ryhmäliikunta oli se, joka "jäi päälle" ja on antanut eniten. Miksi? Tärkeänä asiana pidän ohjaajan jatkuvaa osallistujien seurantaa ja tarvittaessa neuvontaa jumpan aikana. Virheelliset suoritukset korjataan ystävällisesti vastaamaan oikeaa suoritustapaa. Rasitusastetta lisätään vähitellen, jolloin on mahdollista saada onnistumisen kokemuksia. Seniorijumpan lisäksi uskaltauduin kuntosalillekin, koska luotin Reinon ohjaukseen. Varovaisen alun, laitteisiin tutustumisen ja suoranaisten omien virhetoimintojen korjausten jälkeen olen käynyt täysipainoisesti ohjatuilla tunneilla. Voimaharjoittelu on lisännyt arkielämään liikkuvuutta, keveyttä ja virkeyttä. Korostan lopuksi, että ohjaajan kannustus ja uskon luominen onnistumiseen ovat ensiarvoisen tärkeitä luotaessa uutta liikunnallista elämäntapaa." - Leena Tossavainen.

"Jonkinlaista ikääntymiseen liittyvää kriiseilyä kokeneena ajattelin että nyt on viimeistään se aika kun on tehtävä jotain oman lihaskunnon eteen. Ylipainoakin oli vyötärölle kertynyt. Otin yhteyttä Reinoon ja yhteistyö toimikin erinomaisesti. Reino suunnitteli minulle ruokavalion ja kotona tehtävän treeniohjelman. Reinolla on positiivinen ote tekemiseen, ei liian tiukkapipoinen mutta sopivan vaativa. Itsellä motivaatio liikkumiseen pysyi korkealla ja sain liikunnasta hyvää oloa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kohtasin myös suuren surun jonka käsittelyyn liikunnasta koin olevan apua. Painonpudotuskin lähti pienestä alkukankeudesta huolimatta ihan mukavasti käyntiin. Nyt jatkan treenejä itsenäisesti ja toivon kovasti että motivaatio liikkumiseen pysyisi yhtä korkealla kuin silloin alussa!" - Marita

"Otin yhteyttä Reino Holopaiseen, kun toiminnallinen harjoitteluni tyssäsi pitkäksi aikaa käsiongelmiin, eikä itseltä löytynyt keinoja päästä harjoittelussa eteenpäin. Aloitimme peruskunnon parantamisen kuntosaliharjoittelulla ja Reino keksi mainioita vaihtoehtoja käsiongelmien rajoittamiin harjoitteisiin. Lisäksi sain paljon hyviä vinkkejä käsien kuntouttaviin liikkeisiin sekä kehonhuoltoon. Vähitellen lisäsimme oheen erilaisia toiminnallisia harjoitteita. Oma toiveeni oli päälläseisonnan oppiminen ja Reinolta löytyi keinot senkin opettamiseen. Nyt jatkan taas aiemmin harrastamaani ohjattua toiminnallista treeniä, mutta noudatan jatkossakin Reinon ohjeita etenkin käsien kuntouttavien harjoitteiden osalta. Suosittelen lämpimästi PT Reino Holopaista. Laajan tietotaitonsa lisäksi hän on positiivisen kannustava ja tekee mutkattomalla olemuksellaan harjoittelusta mukavaa silloinkin kun treenataan kovaa" - Susanna Luukkonen.

"Urheilin paljon ja monipuolisesti ennen kuin jalkaani tuli hankala rasitusvamma. Mielialani meni matalaksi, kun jouduin luopumaan minulle tärkeästä harrastuksesta ja kuntoilun yleisesti vaikeuduttua. Motivaationi liikkua lopahti lähes kokonaan. Reinon rohkaisemana aloin kuitenkin taas käymään salilla. Reino suunnitteli minulle ohjelman, joka ei rasita jalkaani. Löysin taas liikunnan ilon ja urheilu on jälleen tärkeä osa elämääni. Opin että liikunta on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sitä voi harrastaa rajoitteista huolimatta. Reinon avulla olen saanut kehooni taas voimaa ja voin myös henkisesti paljon paremmin!" - Johanna, 21 vuotta.

"Kun itselläni rupesi paino olemaan jo niin korkealla, ettei vaakakaan enää näyttänyt lukemaa, niin otin yhteyttä Reino Holopaiseen. Nyt yli vuoden ajan hänen opissaan treenattuani kunto on noussut kohisten ja painoakin on lähtenyt yli 20 kiloa! Traineri, joka kuuntelee asiakastaan ja osaa opettaa tehokkaasti, mutta yksinkertaisesti niin, että minäkin ymmärrän joka asian. Hänen opettamisestaan huokuu mielenkiinto alaansa kohtaan, jolloin minunkin on helppo oppia." - Janne Viemerö.

Palaute kuntocircuitryhmän ohjaamisesta: "Selkeät ohjeistukset liikkeisiin ja mikäli joku teki väärin, korjautit heti ettei tule tehtyä väärillä liikeradoilla. Tunnille valittu musiikki oli loistavaa ja sen avulla jaksoi tehdä liikkeet loppuun asti. Ohjauksesta huokui ammattitaitoinen ote sekä Reinomaisuus!" - Tuija, Vuorelan Kunto ry.

Palaute hyvinvointikeskus Hytkeeltä siellä pitmästäni Olet mitä syöt -luennosta: "Kiitos hyvästä luennosta; todellisesta tietoiskusta! Vertailu toimi hienosti akselilla joko-tai eli terve - vähemmän terve. Valintahan on kuulijan; jäi tosi paljon miettimisen aihetta, mitä, milloin ja minkä verran suuhunsa pistää..."

Katriinas Spa:n palaute Joensuussa pidetystä ikääntyvän ruokavalio -luennosta: "Kiitos Reino aivan loistavasta luennosta! Vaikka aiheena on ikääntyvän ruokavalio, niin tämä luento sopii kaikille iästä riippumatta!"

Luo kotisivut ilmaiseksi!