Treeniohjelmat

Tällä sivulla on valikoima valmiita liikuntaohjelmia, jotka sopivat ihmiselle, jolla on jo hieman kokemusta treenaamisesta. Pitkälle kehittynyt ei kuitenkaan tarvitse olla. Youtube-kanavaltani löytyy opetusvideoita suurimmasta osasta ohjelmissa olevista treeniliikkeistä.  Ohjelmia voit noudattaa niin kauan kuin ne tuottavat tulosta.

POWER UP

Tämä ohjelma on suunnattu voiman lisäämiseen ja erityisesti penkin, kyykyn ja maastavedon maksimituloksien kehittämiseen. Ohjelma on kolmijakoinen ja sopii sekä aloittelijalle että keskitason treenaajalle. Ohjelmassa on viiden viikon sykli, jossa viiden viikon ajan nostetaan painoja pääliikkeissä ja viidennellä viikolla testataan maksiminostoja. Sen jälkeen taas alusta tehden pitempiä sarjoja. Tätä pohjaa voit käyttää niin kauan kuin se tuntuu toimivan. Hinta 29 e

BOOTY BUILDER

Tässä kuntosaliohjelmassa treenataan koko kroppaa, mutta painotus on erityisesti pakaroiden ja reisien muokkaamisessa. Ohjelman kesto on 8 viikkoa ja siinä treenataan kolme kertaa viikossa. Hinta 35 e.

MUSCLE MAXIMIZER

Tämän kuntosaliohjelman tavoitteena on kasvattaa lihasta tasapainoisesti koko vartaloon. Ohjelman kesto on 8 viikkoa. Aluksi treenataan vain kahdesti viikossa, joten tämä sopii aloittelijalle ja keskitason treenaajalle. Treenikertoja lisätään ohjelman edetessä neljään viikossa. 8 viikon jälkeen voit käydä ohjelman läpi uudestaan tai vaihtaa Muscle Maximizer 2 -ohjelmaan. Hinta 35 e.


Treeniohjelman kylkeen voit ostaa Ruokavaliot-sivulta 3000 kalorin ruokavalion. Tarvittava kalorimäärä on toki yksilöllinen, mutta tuolla pääsee hyvin alkuun. 

MUSCLE MAXIMIZER 2

Tämä ohjelma kestää myös 8 viikkoa ja siinä on Muscle Maximizer ykköseen verrattuna enemmän haastavuutta ja monipuolisuutta. Ohjelmaan sisältyy sekä pumppipainotteisia että voimapainotteisia treenejä. Tämä ohjelma kasvattaa sekä voimaa että lihasta, mutta painotus on lihaskasvussa. Tämä sopii keskitason treenaajalle tai kokeneelle treenaajalle. Hyvä yhdistelmä on aloittaa treenaamaan Muscle Maximizer ykkösellä ja kunnon kohotessa vaihtaa tähän kakkosohjelmaan. Noudatan itse kuntosalilla tämän tyylistä ohjelmaa. Hinta 45 e.

FAT BURNER

Vuorelan Kunto ry:n kanssa tehty rasvanpolttoon suunnattu ohjelma, jonka voi ladata ILMAISEKSI VuoKun nettisivuilta: https://www.vuorelankunto.fi/liikuntapalvelut/etahyvinvointipalvelut/materiaalit/


Tämä ohjelma on siis suunnattu erityisesti rasvanpolttoon. Siihen sisältyy lihaskuntocircuit sekä korkean ja matalan sykkeen aerobisia harjoituksia. Lihaskuntocircuitissa on kehonpainolla ja käsipainoilla/kahvakuulilla tehtäviä liikkeitä. Muita välineita et tarvitse. Ohjelman treenit voi siis hyvin toteuttaa kotona. Alussa treenataan kolmesti viikossa ja kunnon kohotessa lisätään treenikertoja. Tämän voi ladata ilman mitään yhteydenottoja, mutta mielelläni kuulisin jotakin kautta palautetta jos tätä ohjelmaa noudatat.

Kerro sähköpostilla minkä ohjelman haluat tilata. Saat vastausviestinä maksuohjeet ja heti kun maksu näkyy tilillä, saat ohjelman pdf-tiedostona. Lisätietoja saa myöskin kysyä ennen ostamista. Sähköposti: holopainen.reino@gmail.com