Valmiit ohjelmat

Tällä sivulla on valikoima valmiita treeniohjelmia, jotka sopivat ihmiselle, jolla on jo hieman kokemusta treenaamisesta. Pitkälle kehittynyt ei kuitenkaan tarvitse olla. Youtube-kanavaltani löytyy opetusvideoita suurimmasta osasta ohjelmissa olevista treeniliikkeistä.  Ohjelmia voit noudattaa niin kauan kuin ne tuottavat tulosta.

POWER UP

Tämä ohjelma on suunnattu erityisesti voimanostoliikkeiden eli penkin, kyykyn ja maastavedon maksimituloksien kehittämiseen, mutta apuliikkeillä varmistetaan, että koko kroppa tulee monipuolisesti treenattua. Alkuun ohjelmassa treenataan kolme kertaa viikossa ja loppuvaiheessa neljä. Viikkojen aikana painoja progressiivisesti nostetaan ja välillä tulee kevennyksiä. Ohjelman kesto on 10 viikkoa, mutta sitä voi toistaa niin monta kertaa kuin se tuntuu toimivalta. Hinta 59 e

BOOTY BUILDER

Tässä kuntosaliohjelmassa treenataan koko kroppaa, mutta painotus on pakaroiden ja reisien muokkaamisessa. Ohjelman kesto on 8 viikkoa ja siinä treenataan kolme kertaa viikossa. Jalat ja pakarat treenataan kahdesti viikossa ja muut lihakset kerran. Ohjelman voit toistaa läpi niin monta kertaa kuin se tuntuu toimivalta. Hinta 39 e.

MUSCLE MAXIMIZER

Tämän kuntosaliohjelman tavoitteena on kasvattaa lihasta tasapainoisesti koko vartaloon. Ohjelman kesto on 8 viikkoa. Aluksi treenataan vain kahdesti viikossa, joten tämä sopii aloittelijalle ja keskitason treenaajalle. Treenikertoja lisätään ohjelman edetessä neljään kertaan viikossa. 8 viikon jälkeen voit käydä ohjelman läpi uudestaan tai vaihtaa Muscle Maximizer 2 -ohjelmaan! Hinta 39 e.


Treeniohjelman mukaan voit ostaa 2500 tai 3000 kalorin ruokavalion. Tarvittava kalorimäärä on toki yksilöllinen, mutta nämä ovat monelle ihmiselle sopivia määriä.  

MUSCLE MAXIMIZER 2

Tämä ohjelma kestää myös 8 viikkoa ja siinä on Muscle Maximizer ykköseen verrattuna enemmän haastavuutta ja monipuolisuutta. Ohjelmaan sisältyy sekä pumppipainotteisia että voimapainotteisia treenejä. Ohjelma kasvattaa sekä voimaa että lihasta, mutta painotus on lihaskasvussa. Tämä sopii keskitason treenaajalle tai kokeneelle treenaajalle. Hyvä yhdistelmä on aloittaa treenaamaan Muscle Maximizer ykkösellä ja kunnon kohotessa vaihtaa tähän kakkosohjelmaan. Hinta 59 e.

OUTDOOR MANIAC

Tämä treeniohjelma on suunnattu ulkokuntosalille. Ohjelmassa on sekä laitteilla että kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Käytettävät laitteet ovat sellaisia, joita useimmilta hyviltä ulkokuntosaleilta löytyy. Ohjelmassa tehdään alussa kaksi koko kropan lihaskuntotreeniä viikossa ja sen lisäksi yksi lenkkikerta. Ohjelman edetessä lihaskuntotreenejä tulee kolme ja lenkkejä kaksi. Ohjelma kestää 10 viikkoa ja voit toistaa sitä niin monta kertaa kuin se tuntuu toimivalta. Hinta 39 e.

FAT BURNER

Tämä ohjelma on suunnattu erityisesti rasvanpolttoon ja tätä voi toteuttaa kotona. Ohjelmaan sisältyy lihaskuntocircuit sekä korkean ja matalan sykkeen aerobisia harjoituksia. Lihaskuntocircuitissa on kehonpainolla ja käsipainoilla/kahvakuulilla tehtäviä liikkeitä. Muita välineita et tarvitse, joten ohjelman voi toteuttaa kotona. Alussa treenataan kolmesti viikossa ja ohjelman edetessä treenikertoja lisätään. Ohjelman kesto on 10 viikkoa. Hinta 29 e.

Kerro sähköpostilla minkä ohjelman haluat tilata. Saat sitten maksuohjeet ja heti kun maksu näkyy tilillä, lähetän sinulle ohjelman. Lisätietoja saa kysyä ennen ostamista. Sähköposti: holopainen.reino@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!