Treeniohjelmat

Tällä sivulla on valikoima valmiita liikuntaohjelmia, jotka sopivat ihmiselle, jolla on jo hieman kokemusta treenaamisesta. Pitkälle kehittynyt ei kuitenkaan tarvitse olla. Youtube-kanavaltani löytyy opetusvideoita suurimmasta osasta ohjelmissa olevista treeniliikkeistä.  Ohjelmia voit noudattaa niin kauan kuin ne tuottavat tulosta.

POWER UP

Tämä ohjelma on suunnattu erityisesti voimanostoliikkeiden eli penkin, kyykyn ja maastavedon maksimituloksien kehittämiseen, mutta apuliikkeillä varmistetaan, että koko kroppaa tulee monipuolisesti treenattua. Ohjelmassa treenataan kolme kertaa viikossa. Siinä on kuuden viikon sykli, jonka aikana paino nostetaan progressiivisesti ja lopussa kevennetään. Voit toistaa ohjelmaa niin monta kertaa kuin se tuntuu toimivalta. Hinta 45 e

BOOTY BUILDER

Tässä kuntosaliohjelmassa treenataan koko kroppaa, mutta painotus on pakaroiden ja reisien muokkaamisessa. Ohjelman kesto on 8 viikkoa ja siinä treenataan kolme kertaa viikossa. Jalat ja pakarat treenataan kahdesti viikossa ja muut lihakset kerran. Ohjelman voit toistaa läpi niin monta kertaa kuin se tuntuu toimivalta. Hinta 50 e.

MUSCLE MAXIMIZER

Tämän kuntosaliohjelman tavoitteena on kasvattaa lihasta tasapainoisesti koko vartaloon. Ohjelman kesto on 8 viikkoa. Aluksi treenataan vain kahdesti viikossa, joten tämä sopii aloittelijalle ja keskitason treenaajalle. Treenikertoja lisätään ohjelman edetessä neljään kertaan viikossa. 8 viikon jälkeen voit käydä ohjelman läpi uudestaan tai vaihtaa Muscle Maximizer 2 -ohjelmaan! Hinta 50 e.


Treeniohjelman mukaan voit ostaa 2500 tai 3000 kalorin ruokavalion. Tarvittava kalorimäärä on toki yksilöllinen, mutta nämä ovat monelle ihmiselle sopivia määriä.  

MUSCLE MAXIMIZER 2

Tämä ohjelma kestää myös 8 viikkoa ja siinä on Muscle Maximizer ykköseen verrattuna enemmän haastavuutta ja monipuolisuutta. Ohjelmaan sisältyy sekä pumppipainotteisia että voimapainotteisia treenejä. Tämä ohjelma kasvattaa sekä voimaa että lihasta, mutta painotus on lihaskasvussa. Tämä sopii keskitason treenaajalle tai kokeneelle treenaajalle. Hyvä yhdistelmä on aloittaa treenaamaan Muscle Maximizer ykkösellä ja kunnon kohotessa vaihtaa tähän kakkosohjelmaan. Noudatan itse kuntosalilla tämän tyylistä ohjelmaa. Hinta 65 e.

FAT BURNER

Tämä ohjelma on suunnattu erityisesti rasvanpolttoon ja tätä voi toteuttaa kotona. Ohjelmaan sisältyy lihaskuntocircuit sekä korkean ja matalan sykkeen aerobisia harjoituksia. Lihaskuntocircuitissa on kehonpainolla ja käsipainoilla/kahvakuulilla tehtäviä liikkeitä. Muita välineita et tarvitse. Alussa treenataan kolmesti viikossa ja kunnon kohotessa lisätään treenikertoja. Hinta 29 e.

Kerro sähköpostilla minkä ohjelman haluat tilata. Saat sitten maksuohjeet ja heti kun maksu näkyy tilillä, lähetän ohjelman pdf-tiedostona. Lisätietoja saa kysyä ennen ostamista. Sähköposti: holopainen.reino@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!