Treeniohjelmat

Tällä sivulla on valikoima valmiita treeniohjelmia, jotka sopivat ihmiselle, jolla on jo jonkunlaista tuntumaa liikuntaan. Kaikissa muissa patsi Power Up-ohjelmassa on kuvalliset ja sanalliset ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen. Myös lämmittelyä ja venyttelyä varten on kuvia. Youtubekanavaltani löytyy näiden lisäksi opetusvideoita monista treeniliikkeistä. Voit noudattaa ohjelmaa niin kauan kun se tuntuu toimivalta. Yleensä 3-4 kk on sellainen aika minkä jälkeen keho alkaa tottumaan samanlaiseen rasitukseen. Sen jälkeenkin voit vielä jatkaa samalla ohjelmalla muuttamalla sarja- ja toistomääriä.

POWER UP

Tämä ohjelma on suunnattu voiman lisäämiseen ja erityisesti voimanostoliikkeiden (penkki, kyykky, mave) maksimituloksien kehittämiseen. Tämä on suunnattu treenaajalle, joka osaa perusliikkeiden suoritustekniikat ja haluaa saada harjoitteluun lisää suunnitelmallisuutta. Treenejä on viikon aikana neljä. Hinta 35 e.

BOOTY BUILDER

Tässä kuntosaliohjelmassa treenataan koko kroppaa, mutta painotus on erityisesti pakaroiden muokkaamisessa. Ohjelma on suunnattu pääasiassa naisille ja siihen sisältyy kolme treeniä viikossa. Yksi treeni yläkropalle ja kaksi treeniä jaloille. Hinta 35 e.

MUSCLE MAXIMIZER

Tämän kuntosaliohjelman tavoitteena on kasvattaa lihasta tasapainoisesti koko vartaloon. Viikon aikana treenataan neljä kertaa 2-jakoisella ohjelmalla. Jokainen lihasryhmä tulee siis treenattua kahdesti viikossa ja tämä johtaa tieteellisten tutkimustenkin mukaan tehokkaaseen lihaskasvuun. Hinta 35 e.

FAT BURNER

Tämä ohjelma on suunnattu rasvanpolttoon ja kestävyyskunnon kehittämiseen. Ohjelmaan kuuluu kolme treeniä viikossa, joista ensimmäinen on lihaskuntocircuit, toinen intervallijuoksutreeni ja kolmas kevyen sykkeen aerobinen harjoitus, joka on vapaavalintaisempi. Lihaskuntocircuitissa on sekä kehonpainolla että käsipainoilla tehtäviä liikkeitä. Ohjelma on yksinkertainen ja sopii hyvin kotitreenaukseen. Hinta 25 e

Laita minulle sähköpostia ja kerro minkä ohjelman haluat tilata. Saat vastausviestinä ohjelman ja maksuohjeet pdf-tiedostona. Lisätietojakin saa myöskin kysyä. Sähköposti: holopainen.reino@gmail.com