Treeniohjelmat

Tällä sivulla on valikoima valmiita liikuntaohjelmia, jotka sopivat ihmiselle, jolla on jo hieman kokemusta treenaamisesta. Pitkälle kehittynyt ei kuitenkaan tarvitse olla. Youtube-kanavaltani löytyy opetusvideoita suurimmasta osasta ohjelmissa olevista treeniliikkeistä.  Ohjelmia voit noudattaa niin kauan kuin ne tuottavat tulosta. Yleensä 3-4 kk on sellainen aika minkä jälkeen ohjelmaa kannattaa päivittää.

POWER UP

Tämä 4-jakoinen ohjelma on suunnattu voiman lisäämiseen ja erityisesti voimanostoliikkeiden (penkki, kyykky ja mave) maksimituloksien kehittämiseen. Tämä on suunnattu treenaajalle, joka osaa näiden perusliikkeiden suoritustekniikat ja haluaa saada harjoitteluun lisää suunnitelmallisuutta. Treeneihin sisältyy pääliikkeet ja niitä tukevia apuliikkeitä. Ohjelmaan sisältyy myös taulukko siitä minkä verran painoja pitää viikottain lisätä ja milloin keventää. Hinta 35 e.

BOOTY BUILDER

Tässä kuntosaliohjelmassa treenataan koko kroppaa, mutta painotus on erityisesti pakaroiden ja reisien muokkaamisessa. Ohjelmaan sisältyy kolme treeniä viikossa, joista yksi on yläkropalle ja kaksi jaloille. Ohjelmaan sisältyy kevennysviikko joka viides viikko. Neljä viikkoa treenataan raskaan ohjelman mukaan ja viides viikko kevyen mukaan. Sitten taas alusta. Hinta 35 e.

MUSCLE MAXIMIZER

Tämän kuntosaliohjelman tavoitteena on kasvattaa lihasta tasapainoisesti koko vartaloon. Viikon aikana treenataan neljä kertaa 2-jakoisella ohjelmalla. Jokainen lihasryhmä tulee siis treenattua kahdesti viikossa ja tämä johtaa tieteellisten tutkimustenkin mukaan tehokkaaseen lihaskasvuun. Ohjelmaan sisältyy kevennysviikko joka viides viikko. Neljä viikkoa treenataan raskaan ohjelman mukaan ja viides viikko kevyen mukaan. Treeniohjelman kylkeen voit ostaa ruokavaliot sivulta 2500 kalorin ruokailun. Tarvittava kalorimäärä on toki yksilöllinen, mutta tuolla pääsee hyvin alkuun. Hinta 35 e.

MUSCLE MAXIMIZER 2

Tämä ohjelma sisältää edellisen lisäksi voima- ja volyymijaottelun. Eli kaksi voimapainotteista treeniä viikossa ja kaksi pumppitreeniä. Tämä tuo lisää monipuolisuutta ja haastavuutta treenaamiseen. Ohjelma kasvattaa sekä voimaa että lihasta, mutta painotus kuitenkin lihaskasvussa. Neljä viikkoa treenataan raskaan ohjelman mukaisesti ja viides viikko on kevennys. Sopii ihmiselle, jolla on jo jonkun verran kokemusta treenaamisesta. Hyvä yhdistelmä on aloittaa treenaamaan Muscle Maximizer ykkösellä ja kunnon kohotessa vaihtaa tähän kakkosohjelmaan. Noudatan itse kuntosalilla tämän tyylistä ohjelmaa. Hinta 45 e.

FAT BURNER

Tämä ohjelma on suunnattu erityisesti rasvanpolttoon ja kestävyyskunnon kehittämiseen. Ohjelmaan sisältyy lihaskuntocircuit sekä korkean ja matalan sykkeen aerobisia harjoituksia. Lihaskuntocircuitissa on kehonpainolla ja käsipainoilla tehtäviä liikkeitä. Muita välineita et tarvitse. Ohjelman treenit voi siis hyvin toteuttaa kotona. Alussa treenataan kolmesti viikossa ja kunnon kohotessa lisätään treenimääriä. Hinta 19 euroa.

Laita minulle sähköpostia ja kerro minkä ohjelman haluat tilata. Saat vastausviestinä maksuohjeet ja heti kun maksu näkyy tilillä, lähetän ohjelman pdf-tiedostona. Lisätietoja saa myöskin kysyä ennen ostamista. Sähköposti: holopainen.reino@gmail.com