Valmiit ohjelmat

Tällä sivulla on valikoima valmiita treeniohjelmia, jotka sopivat ihmiselle, jolla on jo hieman kokemusta treenaamisesta. Pitkälle kehittynyt ei kuitenkaan tarvitse olla. Youtube-kanavaltani löytyy opetusvideoita suurimmasta osasta ohjelmissa olevista treeniliikkeistä.  Ohjelmia voit noudattaa niin kauan kuin ne tuottavat tulosta.

POWER UP

Tämä ohjelma on suunnattu erityisesti voimanostoliikkeiden eli penkin, kyykyn ja maastavedon maksimituloksien kehittämiseen, mutta apuliikkeillä varmistetaan, että koko kroppa tulee monipuolisesti treenattua. Ohjelman kesto on 10 viikkoa. Alkuun ohjelmassa treenataan kolme kertaa viikossa ja loppuvaiheessa neljä. Sen jälkeen tulee kevennysviikko ja sitten ohjelman voi toistaa uudestaan alusta tai voit tilata päivitetyn ohjelman. Olen saanut asiakkailta palautetta, että ohjelma toimii. Jopa kokeneet treenaajat ovat saaneet lisättyä useita kiloja tankoon painoa. Joten tilaa tämä ohjelma, niin et hukkaa aikaa salilla. Hinta 49 e

Tässä yksi arvostelu ohjelmasta: "Tulokset nousi jokaisessa liikkeessä (penkkipunnerrus, maastaveto ja jalkakyykky). Penkkimaksimiin tuli +15 kg lisää. Maastavetoon +15 kg, jalkyykkyyn +12,5 kg. Oma paino tippui 1,5 kg, joten siihen nähden nuo tulokset ovat kovia oikeasti. Laihtumisesta huolimatta näyttää peilistä katsottuna, että latsit, olkapäät ja epäkkäät olisivat kasvaneet kuitenkin jonkin verran. Keskivartalo myös vahvistui, aluksi voimapyörän tekeminen oli todella raskasta, mutta ohjelman lopussa tein sitä jo lisäpainojen kanssa. Plussaa myös, että Pt Reino vastasi todella nopeasti ohjelmaan liittyviin kysymyksiin mitä hänelle heitin. Aloitan ohjelman uudestaan alusta ehdottomasti ja teen niin kauan kuin toimii. Arvosana 4,3/5." - Mikael

BOOTY BUILDER

Tässä kuntosaliohjelmassa treenataan koko kroppaa, mutta painotus on pakaroiden ja reisien muokkaamisessa. Ohjelman kesto on 8 viikkoa ja siinä treenataan kolme kertaa viikossa. Jalat ja pakarat treenataan kahdesti viikossa ja muut lihakset kerran. Ohjelman voit toistaa läpi niin monta kertaa kuin se tuntuu toimivalta. Ohjelma sisältää monipuolisesti kaikista parhaimpia jalkaliikkeitä ja ne ovat erityisesti sellaisia, joita pystyy toteuttamaan useimmilla saleilla ilman erikoisia laitteita. Hinta 39 e.

MUSCLE MAXIMIZER

Tämän kuntosaliohjelman tavoitteena on kasvattaa lihasta tasapainoisesti koko vartaloon. Ohjelman kesto on 8 viikkoa. Aluksi treenataan vain kahdesti viikossa, joten tämä sopii aloittelijalle ja keskitason treenaajalle. Treenikertoja lisätään ohjelman edetessä neljään kertaan viikossa. 8 viikon jälkeen voit käydä ohjelman läpi uudestaan tai vaihtaa Muscle Maximizer 2 -ohjelmaan! Hinta 39 e.

Netti on täynnä bodausohjelmia, mutta tämä sisältää kaiken oleellisen eikä turhaa hilavitkuttelua. Sopii sekä aloittelijalle että keskistason treenaajalle.


Treeniohjelman mukaan voit ostaa 2500 tai 3000 kalorin ruokavalion. Tarvittava kalorimäärä on toki yksilöllinen, mutta nämä ovat monelle ihmiselle sopivia määriä.  

MUSCLE MAXIMIZER 2

Tämä ohjelma kestää myös 8 viikkoa ja siinä on Muscle Maximizer ykköseen verrattuna enemmän haastavuutta ja monipuolisuutta. Ohjelma kasvattaa sekä voimaa että lihasta, mutta painotus on lihaskasvussa. Tämä sopii hyvin kokeneelle treenaajalle. Hyvä yhdistelmä on aloittaa treenaamaan Muscle Maximizer ykkösellä ja kunnon kohotessa vaihtaa tähän kakkosohjelmaan. Hinta 49 e.

OUTDOOR MANIAC

Tiesitkö, että kuntoon pääsemiseksi ei ole pakko käydä kuntosalilla?

Nykyään monesti kaupungista löytyy ilmaisia ulkokuntosaleja ja tämä ohjelma on suunnattu sellaisella treenaamiseen. ´Ohjelmassa on sekä laitteilla että kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Laiteliikkeet ovat sellaisia, joita useimmmilla usemmilla ulkokuntosaleilla pystyy tekemään. Ohjelmassa tehdään alussa kaksi koko kropan lihaskuntotreeniä viikossa ja sen lisäksi yksi lenkkikerta. Ohjelman edetessä lihaskuntotreenejä tulee kolme ja lenkkejä kaksi. Lopuksi kevennetään. Ohjelma kestää 10 viikkoa ja voit toistaa sitä niin monta kertaa kuin se tuntuu toimivalta. Hinta 29 e.

FAT BURNER

Tämä ohjelma on suunnattu erityisesti rasvanpolttoon ja tätä voi toteuttaa kotona. Ohjelmaan sisältyy lihaskuntocircuit sekä korkean ja matalan sykkeen aerobisia harjoituksia. Lihaskuntocircuitissa on kehonpainolla ja käsipainoilla/kahvakuulilla tehtäviä liikkeitä. Muita välineita et tarvitse, joten ohjelman voi toteuttaa kotona. Alussa treenataan kolmesti viikossa ja ohjelman edetessä treenikertoja lisätään. Ohjelman kesto on 10 viikkoa. Hinta 19 e.

Lähetä minulle sähköpostia ja kerro minkä ohjelman haluat tilata. Saat sitten maksuohjeet ja heti kun maksu näkyy tilillä, lähetän sinulle ohjelman. Lisätietoja saa kysyä ennen ostamista. Sähköposti: holopainen.reino@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!