Yrityksille ja ryhmille

Ryhmäliikunta

Kuntofix tarjoaa ryhmäliikuntatunteja kaikenikäisille porukoille monen vuoden kokemuksella. Liikuntatunti voi sisältää kehonpainoharjoittelua tai jos yrityksellä/ryhmällä on käytössään kuntosali, niin myös siellä voidaan tunteja pitää. Yksittäisen ryhmätunnin hinta on 60 euroa (sis. alv. 24%). Pidemmistä kursseista sovitaan tapauskohtaisesti.

Itsepuolustus

Yksi Kuntofixin erityisosaamisalueista on itsepuolustuskurssit. Kurssi voi olla yhden tai useamman tunnin pituinen. Pohjana tekniikoille on noin 6 vuoden jujutsuharrastus. Sen lisäksi olen harrastanut myös karatea, escrimaa, kung futa, krav magaa ja potkunyrkkeilyä. Kurssilla ei treenata mitään tiettyä lajia vaan sellaisia tekniikoita, jotka on helppo omaksua ilman vuosien harjoittelua ja jotka toimivat käytännön elämässä.

Luennot

Kuntofixin luennoista ryhmä saa kattavaa tietoa ravinnosta, liikunnasta ja ihmiskehon toiminnasta. Ryhmä saa käytännön työkaluja, joita voi soveltaa jokapäiväiseen arkielämään. Kysymyksille jätetään myös aina aikaa, jotta jokainen saa sitä tietoa mitä on tullut hakemaan. Tunnin luento on 100 euroa ja kahden tunnin luento 180 euroa (sis. alv 24%). Pidemmistä seminaareista sovitaan tapauskohtaisesti. On mahdollista pitää myös koko päivänkin pituisia seminaareja, joihin yhdistyy sekä luennointia että liikuntaa. Pystyn liikkumaan ympäri Suomea.

Luentoa varten käytössä on hyvä olla videotykki ja kangas tai TV, johon saa läppärin yhdistettyä, mutta ilmankin pärjätään. Tässä muutamia luentoaiheita:

  • Ruoka - nautinto vai polttoaine? (Asiaa laihduttamisen henkisistä haasteista. Kesto 1 h.)
  • Olet mitä syöt! (Käytännön askeleita ravinnon laadun parantamiseen. Kesto 1 h.)
  • Lisäravinteet harjoittelun tukena (kesto 1 h.)
  • Ikääntyvän ruokavalio (kesto 2 h.)
  • Ikääntyvän liikunta ja ruokavalio (kesto 2 h.)
  • Aivot, ravinto ja liikunta (kesto 1 h.)
  • Mielenrauhaa meditaatiosta (kesto 1 h.)