RUOKAVALIOT

Tällä sivulla on valikoima valmiita ruokavalioita ja reseptikokelmia. Ruokavalioissa on kaikille aterioille useampi reseptivaihtoehto ja niissä kaikissa on sama kalorimäärä. Näin ollen voit valita omaan makuusi sopivia ruokia ja tiedät, että energiansaanti pysyy joka päivä samanlaisena. Resepteissä on mietitty sekä terveellisyyttä että makua. Ruokavalioiden oletuksena on, että olet kaikkiruokainen eikä sinulla ole allergioita. Jos et koe tarpeelliseksi seurata kaloreita, mutta haluat oppia syömään terveellisemmin, niin voit tilata myös pelkästään ison kokoelman reseptejä! Reseptejä löytyy sekä sekasyöjälle että vegaanille.

Ruokavalio 1600 Kcal

Tämä ruokavalio sopii hyvin laihduttajalle. Päivän syönnit jakautuvat viiteen ateriaan ja niihin on useampi vaihtoehto. Kaikissa resepteissä kalorimäärä on lähes sama eli 320. Kun syöt viisi tällaista ateriaa, niin yhteensä tulee noin 1600 kaloria. Kun syöt ohjelmassa olevia ruokia, niin mitään ei tarvitse laskea, koska se on hoidettu valmiiksi. Valitset vain vaihtoehdoista sopivan tuntuisia ruokia. Hinta 35 euroa.

Pätkäpaasto 1600 Kcal

Tässä ruokavaliossa päivän kalorit syödään 8 tunnin aikana ja sen jälkeen loppuvuorokausi paastotaan. Syöntejä on kolme ja niihin on useampi reseptivaihtoehto. Jos sinulla ei ole aikaa istua alas syömään viidesti päivässä tai sinusta tuntuu muuten vaan paremmalta syödä kerralla isompi määrä ruokaa, niin valitse tämä vaihtoehto. Hinta 35 euroa.

Ruokavalio 2500 Kcal

Tämä kalorimäärä vastaa monen aktiivisesti liikkuvan ihmisen energiankulutusta. Jos treenaat kuntosalilla tai harrastat muuta kovatehoista liikuntaa, niin tämä kalorimäärä voi olla painoa ylläpitävä tai hieman laihduttava. Päivän syönnit jakautuvat viiteen ateriaan, joihin on useampi vaihtoehto. Kaikissa resepteissä kalorimäärä on lähes sama eli 500. Kun syöt viisi tällaista ateriaa, niin yhteensä tulee noin 2500 kaloria. Kun syöt ohjelmassa olevia ruokia, niin mitään ei tarvitse laskea, koska se on hoidettu valmiiksi. Valitset vain vaihtoehdoista sopivan tuntuisia ruokia. Ruokavalionkylkeen voit ostaa treeniohjelmat sivulta tavoitteisiisi sopivan liikuntaohjelman. Hinta 35 euroa.

Pätkäpaasto 2500 Kcal

Tässä ruokavaliossa päivän kalorit syödään 8 tunnin aikana ja sen jälkeen loppuvuorokausi paastotaan. Syöntejä on kolme ja niihin on useampi reseptivaihtoehto. Jos sinulla ei ole aikaa istua alas syömään viidesti päivässä tai sinusta tuntuu muuten vaan paremmalta syödä kerralla isompi määrä ruokaa, niin valitse tämä vaihtoehto. Hinta 35 euroa.

Reinon reseptit

Tämä kokoelma sisältää 34 reseptiä, joihin sisältyy sekä kasvisruokia että sekaruokia. Kaloreita ei näistä aterioista ole laskettu, mutta kaikki ruoat ovat terveellisiä ja helppoja tehdä. Mukana on kevyempiä ja tuhdimpia reseptejä. Jälkiruokiakaan ei ole unohdettu. Hinta 19 euroa.

Reinon vegaanireseptit

Tämä kokoelma sisältää 23 vegaanille sopivaa kasvisruokaa! Näillä resepteillä vegaaniksi siirtyminen on helppoa ja terveellistä. Aterioita on smoothieista kastikkeisiin, keittoihin ja jälkiruokiakaan ei ole unohdettu. Reseptit ovat helppoja ja nopeita tehdä. Hinta 14 euroa.

Laita minulle sähköpostia ja kerro minkä ruokavalion tai reseptikokoelman haluat tilata. Saat vastausviestinä maksuohjeet ja heti kun maksu näkyy tilillä, lähetän ruokavalion pdf-tiedostona. Sähköposti: holopainen.reino@gmail.com