Hinnasto

Kehonpainolla kuntoon 2023

Järjestän tänä vuonna 2 kk kestävän kehonpainoharjoittelukurssin, jossa on ryhmä sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille. Kurssilla treenaamme kaksi kertaa viikossa erilaisilla Kuopiosta löytyvillä ulkoliikuntapaikoilla ja hyödynnämme niissä olevia leuanvetotankoja ja muita telineitä. Otan kumpaankin ryhmään enintään 10 henkilöä, jotta pystyn huomioimaan jokaisen mukana olevan ihmisen yksilöllisesti. Ilmoittaudu siis mukaan hyvissä ajoin. Treenipäivät ovat tiistaisin klo 18 (aloittelijat) ja 19.15 (kokeneet) sekä lauantaisin klo 10 (aloittelijat) ja 11.15 (kokeneet).

Kurssi sisältää monipuolista voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Kunto kasvaa ja jumit vähenevät mukavassa tunnelmassa. Jokaisen osallistujan on myös mahdollista varata itselleen ilmainen PT-ohjaustunti minulta. Jos olet suunnitellut kokonaisvaltaista kuntoprojektia tai haluat saada täydennystä jo olemassaolevalle kunto-ohjelmalle, tämä kurssi on täydellinen sinulle. 

Ryhmät alkavat 6.6.2023 ja päättyvät 30.7.23. Aloittelijat alkaa klo 18 ja kokeneet 19.15. Ensimmäinen kerta on Puijon katoksellisella kuntoilupisteellä. Aloittelijaryhmän hinta on 89 e ja kokeneiden ryhmän 99 e. Ilmoittautuminen ja lisätietokyselyt sähköpostilla holopainen.reino@gmail.com

Alla on video, jossa kerron selkeät kriteerit kumpaanko ryhmään sinun kannattaa tulla! Nähdään kurssilla!

Päivitys 3.5.23. Aloittelijoiden ryhmä on täynnä! Kokeneissa tilaa.

Valmennuspaketit:

Voi paremmin. Kesto 3 kk.

Tässä valmennuksessa suunnitellaan alkukartoituksen pohjalta sinulle sopiva treeniohjelma ja ruokavalio, joiden tavoite on parantaa yleistä hyvinvointia. Keskustellaan aluksi yhdessä mikä on sinulle hyvä tavoite kunnon kohottamisen suhteen. Sen lisäksi treenataan joka kuukausi 4 kertaa yhdessä. Opit tekemään liikkeet tehokkaasti ja turvallisesti. Opit miten saat treeneistä kaiken hyödyn irti. Valmennuksen jälkeen voit jatkaa projektia itsenäisesti tai tarvittaessa voidaan sopia lisätunteja. Hinta 190 e/kk.

100 kg penkistä

Aloittelevalle voimailijalle suunnattu 5 tapaamisen paketti, jossa opit isojen painojen nostamiseen sopivan penkkipunnerrustekniikan ja saat penkkaamista tukevan harjoitusohjelman. Valmennuksesta saaduilla opeilla voit jatkaa penkkaamista yli tuon sadan kilonkin. Niin kauan kuin kiinnostusta treenaamisen riittää. Hinta 285 e.

200 kg maasta

Aloittelevalle voimailijalle suunnattu 5 PT-tapaamisen paketti, jossa opit isojen painojen nostamiseen sopivan maastavetotekniikan ja saat mavea tukevan harjoitusohjelman. Valmennuksesta saaduilla opeilla voit jatkaa maastavedon tekemistä yli tuon 200 kilonkin. Niin kauan kuin kiinnostusta treenamiseen riittää. Hinta 285 e.

Kevyttä liikettä aloittelijalle. Kesto 2 kk.

Tähän valmennukseen sisältyy 10 PT-tapaamista, joissa lähdetään tunnustelemaan kunnon kohotusta kevyesti ja rauhallisesti. Kuntotasoltasi saat olla täysin aloittelija eikä motivaationkaan tarvitse olla huipussaan. Tämä valmennus sopii ihmiselle, joka haluaa liikunnalta enemmänkin vain hyvää oloa kuin ulkonäön muokkaamista tai kisalavalle tähtäämistä. Tarkoitus saada jonkinlainen kipinä ja innostus liikuntaa kohtaan. Ettei sen tarvitse olla hirveää ja ärsyttävää. Treenejä voidaan toteuttaa kuntosalilla, kotona ja ulkona. Hinta 240 e.

Yksittäiset tunnit ja ohjelmat:

1 krt personal training (60 min) / treeniohjelman suunnittelu

60 €

5 krt PT + treeniohjelma


285 €

(57 €/krt.)

10 krt PT + treeniohjelma


540 €

(54 €/krt.)

20 krt PT + treeniohjelma


980 €

(49 €/krt.)

Ruokavalion suunnittelu

60 €

5 krt PT + treeniohjelma & ruokavalio

345 €

10 krt PT + treeniohjelma & ruokavalio

590 €

20 krt PT + treeniohjelma & ruokavalio

1030 €

Ryhmäliikuntatunti

Pidemmät kurssit ovat sovittavissa tapauskohtaisesti.

60 €

Kaikkiin useamman tapaamisen paketteihin sisältyy ilmainen tavoitteidesi ja kuntosi alkukartoitus. Sen pohjalta suunnitellaan sinulle sopiva valmennus.

Opiskelijoille ja työttömille 10% alennus.

Jos otat kaverin mukaan valmennukseen, voitte harjoitella yhdessä ja hinta laitetaan puoliksi. Tällainen valmennus edellyttää, että molemmilla on samanlaiset tavoitteet ja suunnilleen samanlainen lähtökunto.

Hintoihin sisältyy alv. 24%.

Luo kotisivut ilmaiseksi!