Hinnasto

Valmennuspaketit:

Voi paremmin. Kesto 3 kk.

Tässä PT-valmennuksessa suunnitellaan alkukartoituksen pohjalta sinulle sopiva treeniohjelma ja ruokavalio, joiden tavoite on parantaa yleistä hyvinvointiasi. Aluksi keskustellaan yhdessä mikä on sinun elämäntilanteeseesi sopiva tavoite kunnon kohottamisen suhteen. Ohjelmien lisäksi valmennukseen sisältyy 4 yhteistä treenikertaa kuussa. Valmennuksessa opit treenaamaan tehokkaasti ja turvallisesti. Opit miten saat treeneistä ja syömisestä kaiken mahdollisen hyödyn irti. Valmennuksen jälkeen voit jatkaa projektia itsenäisesti ja tarvittaessa voidaan sopia lisätunteja. Paketin sisältöä voi myös tapauskohtaisesti muokata. Hinta 570 e tai 190 e/kk.

Kuntosalistartti

Tämä valmennuspaketti sopii kuntosaliharjoittelua aloittelevalle ihmislle ja siihen sisältyy alkukartoituksen pohjalta suunniteltu treeniohjelma ja 5 PT-tapaamista, joiden aikana opetellaan tekemään liikkeet tehokkaasti ja turvallisesti. Yhden tunnin aikana ei kovin montaa asiaa kerkeä jäämään mieleen, joten sen takia 5 kertaa on hyvä määrä siihen, että pystyt jatkamaan treenamista itsenäisesti. Hinta 250 e (voi jakaa kahteen osaan). Kesä- ja heinäkuun ajan tarjoushinta 150 e !

Kevyttä liikettä aloittelijalle

Tähän valmennukseen sisältyy 10 PT-tapaamista, joissa lähdetään tunnustelemaan kunnon kohotusta kevyesti ja rauhallisesti. Kuntotasoltasi saat olla täysin aloittelija eikä motivaationkaan tarvitse olla huipussaan. Tämä valmennus sopii ihmiselle, joka haluaa liikunnalta enemmänkin vain hyvää oloa kuin ulkonäön muokkaamista. Tarkoitus saada kipinä ja innostus liikuntaa kohtaan. Tässä valmennuksessa treenit eivät tarvitse olla pelkästään kuntosalilla vaan niitä voidaan tehdä myös kotona tai ulkona. Treenien sisältö määräytyy kuntotasosi mukaan. Hinta 445 e (voi jakaa osiin).

Yksittäiset tunnit ja ohjelmat:

1 krt personal training (60 min) / treeniohjelman suunnittelu

60 €

5 krt PT + treeniohjelma


285 €

(57 €/krt.)

10 krt PT + treeniohjelma


540 €

(54 €/krt.)

20 krt PT + treeniohjelma


980 €

(49 €/krt.)

Ruokavalion suunnittelu

60 €

5 krt PT + treeniohjelma & ruokavalio

345 €

10 krt PT + treeniohjelma & ruokavalio

590 €

20 krt PT + treeniohjelma & ruokavalio

1030 €

Ryhmäliikuntatunti

Pidemmät kurssit ovat sovittavissa tapauskohtaisesti.

60 €

PT-studion itsenäinen treenikäyttö

50 €/kk

PT-studion käyttö valmentamiseen

80 €/kk

Kuntonyrkkeily / itsepuolustus (60 min)

Tai kaverin kanssa 20 e/hlö.

25€

Kaikkiin useamman tapaamisen paketteihin sisältyy ilmainen tavoitteidesi ja kuntosi alkukartoitus. Sen pohjalta suunnitellaan sinulle sopiva valmennus.

Opiskelijoille ja työttömille 10% alennus.

Jos otat kaverin mukaan valmennukseen, voitte harjoitella yhdessä ja hinta laitetaan puoliksi. Tällainen valmennus edellyttää, että molemmilla on samanlaiset tavoitteet ja suunnilleen samanlainen lähtökunto.

Hintoihin sisältyy alv. 24% valmennuksissa ja 10% PT-studion käytössä.

Maksu hoituu laskulla tai Epassilla!

Luo kotisivut ilmaiseksi!