Hinnasto

Valmennuspaketit:

Voi paremmin. Kesto 3 kk.

Tässä valmennuksessa suunnitellaan alkukartoituksen pohjalta sinulle sopiva treeniohjelma ja ruokavalio, joiden tavoite on parantaa yleistä hyvinvointia. Keskustellaan aluksi yhdessä mikä on sinulle hyvä tavoite kunnon kohottamisen suhteen. Sen lisäksi treenataan joka kuukausi 4 kertaa yhdessä. Opit tekemään liikkeet tehokkaasti ja turvallisesti. Opit miten saat treeneistä kaiken hyödyn irti. Valmennuksen jälkeen voit jatkaa projektia itsenäisesti tai tarvittaessa voidaan sopia lisätunteja. Hinta 190 e/kk.

100 kg penkistä

Aloittelevalle voimailijalle suunnattu 5 tapaamisen paketti, jossa opit isojen painojen nostamiseen sopivan penkkipunnerrustekniikan ja saat penkkaamista tukevan harjoitusohjelman. Valmennuksesta saaduilla opeilla voit jatkaa penkkaamista yli tuon sadan kilonkin. Niin kauan kuin kiinnostusta treenaamisen riittää. Hinta 285 e.

200 kg maasta

Aloittelevalle voimailijalle suunnattu 5 PT-tapaamisen paketti, jossa opit isojen painojen nostamiseen sopivan maastavetotekniikan ja saat mavea tukevan harjoitusohjelman. Valmennuksesta saaduilla opeilla voit jatkaa maastavedon tekemistä yli tuon 200 kilonkin. Niin kauan kuin kiinnostusta treenamiseen riittää. Hinta 285 e.

Kevyttä liikettä aloittelijalle. Kesto 2 kk.

Tähän valmennukseen sisältyy 10 PT-tapaamista, joissa lähdetään tunnustelemaan kunnon kohotusta kevyesti ja rauhallisesti. Kuntotasoltasi saat olla täysin aloittelija eikä motivaationkaan tarvitse olla huipussaan. Tämä valmennus sopii ihmiselle, joka haluaa liikunnalta enemmänkin vain hyvää oloa kuin ulkonäön muokkaamista tai kisalavalle tähtäämistä. Tarkoitus saada jonkinlainen kipinä ja innostus liikuntaa kohtaan. Ettei sen tarvitse olla hirveää ja ärsyttävää. Treenejä voidaan toteuttaa kuntosalilla, kotona ja ulkona. Hinta 240 e.

Yksittäiset tunnit ja ohjelmat:

1 krt personal training (60 min) / treeniohjelman suunnittelu

60 €

5 krt PT + treeniohjelma


285 €

(57 €/krt.)

10 krt PT + treeniohjelma


540 €

(54 €/krt.)

20 krt PT + treeniohjelma


980 €

(49 €/krt.)

Ruokavalion suunnittelu

60 €

5 krt PT + treeniohjelma & ruokavalio

345 €

10 krt PT + treeniohjelma & ruokavalio

590 €

20 krt PT + treeniohjelma & ruokavalio

1030 €

Ryhmäliikuntatunti

Pidemmät kurssit ovat sovittavissa tapauskohtaisesti.

60 €

PT-studion itsenäinen treenikäyttö

50 €/kk

PT-studion käyttö valmentamiseen

80 €/kk

Kaikkiin useamman tapaamisen paketteihin sisältyy ilmainen tavoitteidesi ja kuntosi alkukartoitus. Sen pohjalta suunnitellaan sinulle sopiva valmennus.

Opiskelijoille ja työttömille 10% alennus.

Jos otat kaverin mukaan valmennukseen, voitte harjoitella yhdessä ja hinta laitetaan puoliksi. Tällainen valmennus edellyttää, että molemmilla on samanlaiset tavoitteet ja suunnilleen samanlainen lähtökunto.

Hintoihin sisältyy alv. 24% valmennuksissa ja 10% PT-studion käytössä.

Maksun voi hoitaa myös Epassilla!

Luo kotisivut ilmaiseksi!