Tietoa Reinosta

Koulutus:


Korkeakoulutettu personal trainer (Academic PT). Kajaanin ammattikorkeakoulu.

Trainer4You personal trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja ravinto-ohjaaja

Svoli kuntojumppaohjaaja

Suomen urheiluliitto Lasten yleisurheiluohjaaja


Työkokemus:

Personal trainer -yrittäjä vuodesta 2012. Liikuntaryhmien ohjaus Vuorelan Kunto ry:llä 2020 lähtien. Kuopion kansalaisopistolla liikunnan opetus vuodesta 2010 lähtien.  Kuntosalin huolto- ja vastaanottotyötä kahdella eri salilla 2009-2010. Lasten yleisurheiluohjaus 2009-2010.


Olen suorittanut sekä tavallisen personal trainer -kurssin että korkeakoulutasoisen Academic PT -koulutuksen. Sen lisäksi minulla on 10 vuoden ajalta käytännön työkokemusta yksilö- ja ryhmävalmennuksesta.

Liikunnassa tietämykseni on pääasiassa lihaskuntoharjoittelussa. Se kattaa sekä kuntosaliharjoittelun että kehonpainolla tehtävän voimailun. Treenaan itse aktiivisesti kuntosalilla ja olen harrastanut myös muutamaa eri kamppailulajia. Näistä harrastuksista on tullut paljon käytännön tietoa siitä mitä vaaditaan, että kroppa saadaan kuntoon.

Olen luonteeltani tieteellinen ja käyttänyt satoja tunteja ihmiskehon anatomian opiskeluun. Olen opettanut näitä asioita muille alan ammattilaisillekin. Olen valmentanut sekä nuoria, keski-ikäisiä, että eläkeläisiäkin. Kaikkeen tähän pohjautuen voin sanoa, että valmennukseni on laadukasta!

✅️ Minun valmennuksessani saat olla täysin oma itsesi ja minkä näköinen tahansa. Hiljainen tai puhelias. Julkkis tai tavis. Kaikkia kohtelen samanarvoisesti.

✅️ Sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään valmiiksi. Opetan kyllä kaiken ja perustelen miksi asioita tehdään tietyllä tavalla.

Luo kotisivut ilmaiseksi!