Tietoa Reinosta

Koulutus:


Korkeakoulutettu personal trainer (Academic PT). Kajaanin ammattikorkeakoulu.

Trainer4You personal trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja ravinto-ohjaaja

Svoli kuntojumppaohjaaja

Suomen urheiluliitto Lasten yleisurheiluohjaaja


Työkokemus:

Kuopion kansalaisopistolla liikunnan opetus vuodesta 2010 lähtien. Personal trainer -yrittäjä vuodesta 2012. Liikuntaryhmien ohjaus Vuorelan Kunto ry:llä 2020 alkaen. Kuntosalin huolto- ja vastaanottotyötä kahdella eri salilla 2009-2010. Lasten yleisurheiluohjaus 2009-2010.


Olen suorittanut sekä tavallisen personal trainer -koulutuksen että korkeakoulutasoisen Academic PT -kurssin. Sen lisäksi minulla on 10 vuoden ajalta käytännön kokemusta sekä yksilö- että ryhmävalmennuksesta. Liikunnassa tietämykseni on pääasiassa lihaskuntoharjoittelussa. Se kattaa sekä kuntosaliharjoittelun että kehonpainolla tehtävän voimailun. Treenaan itse 5x viikossa kuntosalilla ja olen harrastanut myös muutamaa eri kamppailulajia. Näistä harrastuksista on tullut paljon käytännön tietoa siitä mitä vaaditaan, että kroppa saadaan kuntoon. Kun otat minuun yhteyttä, opetan sinut treenaamaan tehokkaasti ja turvallisesti niin, että harjoitukset rasittavat lihaksia eivätkä hajota niveliä. Olen luonteeltani tieteellinen ja käyttänyt satoja tunteja ihmiskehon anatomian opiskeluun. Olen opettanut näitä asioita muille alan ammattilaisillekin. Olen valmentanut sekä nuoria, keski-ikäisiä, että eläkeläisiäkin. Kaikkeen tähän pohjautuen voin sanoa, että valmennukseni on laadukasta!

Tässä pieni ote eräästä Krishnamurtin kirjasta, joka pätee hyvin treenaamiseen: "Jos on vain yksi halu, yksi pyrkimys, missä siinä on ristiriita? Sellaiseen ei sisälly energian tuhlausta eikä ristiriitaa. Jos menen kävelylle, menen kävelylle. Jos haluan mennä kävelylle ja minun olisi tehtävä jotain muuta, silloin syntyy ristiriita, sitten vastakkainasettelu ja sitten ponnistelu."

Toinen lainaus Arnold Schwarzeneggerin kirjasta: "Ihmiskehoa ei ole luotu istumatyöhön ja liikkumattomaan elämäntyyliin. Se on alunperin luotu metsästämään sapelihammastiikereitä ja kävelemään 40 kilometriä päivässä. Kun meillä ei ole fyysistä toimintaa, jännitys kasvaa sisällämme. Keho reagoi kaikkein pienimpiinkin ärsykkeisiin kuten siihen, että joku kiilaa eteemme liikenteessä niin kuin kyse olisi elämästä ja kuolemasta. Taistele tai juokse -mekanismi käynnistyy, adrenaliini täyttää kehon ja verenpaine nousee taivaisiin. Kuntoileminen antaa elimistölle sen tarvitseman fyysisen rasituksen, jolloin jännitteet purkautuvat terveelliseen asiaan."

Luo kotisivut ilmaiseksi!