Tietoa minusta

Koulutus:


Trainer4You Personal Trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja ravinto-ohjaaja

Svoli kuntojumppaohjaajan peruskurssi

Suomen urheiluliitto Lasten yleisurheiluohjaajan kurssi

Nuori Suomi Löydä liikunta

Työkokemus:

Kuopion Kansalaisopistolla liikunnan opetus vetäen erilaisia jumppa- ja kuntosaliryhmiä 2010-2018. Personal Trainer yrittäjä vuodesta 2012. Kuntosalin huolto- ja vastaanottotyötä kahdella eri salilla 2009-2010. Lasten yleisurheiluohjaus 2009-2010.

Treenaan kuntosalilla monta kertaa viikossa ja tästä harrastuksesta on tullut paljon käytännön tietoa valmennustyötä varten. Istun myös jatkuvasti kirjastossa lukemassa tieteellistä teoriatietoa liikunnasta ja ravitsemuksesta.

Tässä pieni ote eräästä Krishnamurtin kirjasta, joka pätee hyvin treenaamiseenkin: "Jos on vain yksi halu, yksi pyrkimys, missä siinä on ristiriita? Sellaiseen ei sisälly energian tuhlausta eikä ristiriitaa. Jos menen kävelylle, menen kävelylle. Jos haluan mennä kävelylle ja minun olisi tehtävä jotain muuta, silloin syntyy ristiriita, sitten vastakkainasettelu ja sitten ponnistelu."

Toinen lainaus Arnold Schwarzeneggerin kirjasta: "Ihmiskehoa ei ole luotu istumatyöhön ja liikkumattomaan elämäntyyliin. Se on alunperin luotu metsästämään sapelihammastiikereitä ja kävelemään 40 mailia päivässä. Kun meillä ei ole fyysistä toimintaa, jännitys kasvaa sisällämme. Keho reagoi kaikkein pienimpiinkin ärsykkeisiin kuten siihen, että joku kiilaa eteemme liikenteessä niin kuin kyse olisi elämästä ja kuolemasta. Taistele tai juokse -mekanismi käynnistyy, adrenaliini täyttää kehon ja verenpaine nousee taivaisiin. Kuntoileminen antaa elimistölle sen tarvitseman fyysisen rasituksen, jolloin jännitteet purkautuvat terveelliseen asiaan."